Email:sales@jinbeiextruder.com Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Produktkategori
Kontakt oss

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Legg til: No.15, Guangdong Road, Beiguan Industrial Park, Jiaozhou City, Qingdao, Kina

Tlf: + 86-532-82287388

Представительство в РФ: (423) 249-22-82

Mobil: + 86-13792822973 (wahtsapp tilgjengelig)

Mobil: + 86-13793207543 (whatsapp tilgjengelig)

E-post: sales@jinbeiextruder.com

Multi-Layer Pipe Produksjonslinje

Multi-Layer Pipe Produksjonslinje

Multi-layer Pipe produksjonslinje er egnet for å produsere PP-R, PP, PE, PE-RT, PE-X, PB Multi lagrør. Linjen bruker tre ekstrudere for ekstrudering, vedtar PP-R, PE eller PP som hovedmateriale, midtlaget er glassfiber eller annen plast.

Chat Now
Product Details

Multi-Layer Pipe Production Line Begrepet "innenlandsk enhet" dekker et bredt utvalg av personlige applikasjoner i en bygning. Disse inkluderer alle typer paneler og gulvvarmesystemer som er varme. Varmt vannanlegg og lydisolasjonsdreinering. De tre egenskapene til plastrør er viktige for alle disse applikasjonene, og deres relevans avhenger av den spesifikke applikasjonen i hvert tilfelle. Både oppvarmingsrøret og varmtvannsrøret må tåle internt trykk og høy varmebestandighet. Rørledningen i varmesystemet må også være lufttett toppventil. Korrosjon av metallkomponenter gjennom oksygeninfiltrerings- og diffusjonsvarmesystemer for å sikre at disse kravene til plastrør, PE-X, PE-RT, PP-R, PB og C-PVC er oppfylt, er opprettet som de mest egnede materialer. Rørets oksygenbarriere i varmesystemet består av aluminiumbarriere i EVOH-lag eller komposittrør.

PERT2.jpg
PE-RT3.jpg

PE-X1.jpg

Disse 5-lags rørene med en diameter på 16-63 mm brukes ofte til oppvarmingsteknologi, spesielt for oppvarming. Mellomaluminiumsjiktet er omgitt av to klebende lag, og deretter består det indre og ytre lag av PE-X eller PE-RT. På grunn av bruken av slike metallstenger, inneholder disse rørene ikke nødvendigvis oksygen og andre gasser, og i tilfelle av PE-X er de også resistente mot ekstern ultrafiolett stråling og internt klor. Samtidig sikrer aluminiumlaget en høy grad av dimensjonal stabilitet, og samtidig kan fleksibiliteten for rørets små bøyningsradier enkelt dannes for hånd, eller den kan også kobles sammen med en kald eller klemprosess. store møterom. En spesiell type komposittrør er det såkalte "stabiliserte røret", som er et aluminiumbelagt PP-R-rør med et ekstrudert ytre lag for å øke stivheten.


Hoved Tekniske spesifikasjoner
Modell JBD-PPR65 JBD-PPR90
Skrue dia. Ф65, Ф30 Ф90, Ф30
Rørspesifikasjon. (mm) Ф16-63 Ф75-160
Størrelse (m) 20х1.8х2 26х2х2
Vekt (T) 4,5 7,8
Tekniske data i teksten er bare for din referanse

Fordeler med denne produksjonslinjen:

 1. Kvalifisering av konfigurasjon fra enkeltlags, 2, 3, 5 flerlags rørstruktur

  2. Enkelt eller flere spirallegemer er tilveiebragt av flerlagsrørmateriale og tykkelsesstruktur, og passende strømningsbanedistribusjon er utformet i henhold til de forskjellige hulromhullene i materialet for å sikre rørmaterialet

  3. Tykkelsen på hvert lag er jevn, bedre myknerende effekt

  4. Vakuumkammeret vedtar dobbeltkammerdesign for rask innstilling

  5. I henhold til forskjellige rørdiametre med flere lag, høyhastighetsbeltebrakettmekanisme og trekkmekanisme med flersporstruktur og høyhastighetsforhold

  6. Dual-hydraulisk chipless skjæring, snittdannelse


Web: www.jinbeiextruder.com

E-post: sales2@jbd-china.com


Hvis du sjekker Kina flerskikts rør produksjonslinje, pris, pris, salg eller PDF, er du velkommen til å kontakte oss, er vi en av de ledende produsenter og leverandører.
Hot Tags: multi-lag pipe produksjonslinje, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, pdf, pris, pris, til salgs
Beslektede produkter