Email:sales@jinbeiextruder.com Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Produktkategori
Kontakt oss

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Legg til: No.15, Guangdong Road, Beiguan Industrial Park, Jiaozhou City, Qingdao, Kina

Tlf: + 86-532-82287388

Представительство в РФ: (423) 249-22-82

Mobil: + 86-13792822973 (wahtsapp tilgjengelig)

Mobil: + 86-13793207543 (whatsapp tilgjengelig)

E-post: sales@jinbeiextruder.com

PVC Stone Plastic Floor Board Produksjonslinje

PVC Stone Plastic Floor Board Produksjonslinje

PVC-gulvproduksjonslinje av stålplast kan innse ekstrudering, varmfilmfargedannelseslag og slitesterkt lag, og kan fylles ut på samme utstyr på en gang.

Chat Now
Product Details

PVC Stone plast gulv bord produksjonslinje

Introduksjon:

PVC-gulvproduksjonslinje av stålplast kan innse ekstrudering, varmfilmfargedannelseslag og slitesterkt lag, og kan fylles ut på samme utstyr på en gang. Bruken av dette utstyret kan ikke bare oppnå at overflaten kan være varm belagt med en rekke forskjellige farger av fargefilm dekorative lag, og direkte i plate dekorasjonslaget varme slitasje lag, gjør en rekke basso-relievo tre mønstre, bunnen Kan også være direkte varmt Polstret pute silingslag. Produktene som produseres med dette settet av utstyr, kan redusere overflatebehandlingsmønstre og ha slitesterke egenskaper. Reduser arbeidskraft og utstyrsinvesteringer, og sterkt redusere produksjonskostnader for PVC-gulv.

Egenskaper:

石塑地板1.jpg
设备图1_副本.jpg

Søknad: Innendørs SPC / WPC / Stone-Plastic Flooring; Innendørs Gulvfliser; PVC Gulv

石塑地板2.jpg
石塑地板3.jpg
石塑地板5.jpg

Produktstrukturen:

PVC SPC  board.jpg

Fordeler med SPC gulv:

1. Grønn og resirkulerbar: Det viktigste råmaterialet for produksjon av steinplastgulv er natursteinpulver, som er en grønn og miljøvennlig ny type gulvdekorasjonsmateriale som ikke inneholder noen radioaktive elementer.

2, Ultra-lys og tynn: Kun 2-3mm tykkelse, 2-3kg per kvadratmeter stent plastflate, mindre enn 10% av vanlige grunnmaterialer. I høyhus med lavere bygningsvekt og plassbesparelse.

3. Slitesterkt og glidende: Overflaten på steinplastgulv har et spesielt høyteknologisk gjennomsiktig slitebestandig lag, som har spesiell slipegenskaper. Sammenlignet med vanlige gulvmaterialer har steinplastgulv en følelse av berøring i tilfelle av klebrig vann. Mer sammenhengende, mindre sannsynlig å slippe, det vil si jo mer vann jo mer sammenhengende

4, Høy elastisitet og støtmotstand: Stenplastgulv tekstur er mykere, elastisk, i vekten av effekten av en god elastisk gjenvinning, føles føles komfortabel, kalles "mykt gullgulv."

5, Vanntett og fuktighet: Stenplastegulv på grunn av hovedbestanddelen - Vinylharpiks, naturligvis ikke redd for vann, så lenge det ikke er nedsenket i vann for lenge, ville det ikke vært skadet.

6, Lydabsorberende og støysikker: Stenplastgulv har en unik lydabsorberende effekt med vanlige grunnmaterialer, og lydabsorbsjonen kan nå 20 desibel, slik at den passer til et stille miljø som sykehusavdelinger, skolebibliotek, foredragshaller, teatre og andre utvalgte steinplastgulv,

7. Sømløs sveising: Sten og plastgulv med spesielle farger installeres strengt. Leddene er svært små.

8, Ulike mønster design: Sten plast gulv med en rekke mønstre, for eksempel teppe mønster, stein mønster, tre gulv mønster, etc., kan til og med være personlig å bestille.

9, god termisk og termisk isolasjon ytelse: stein plast gulv med god termisk ytelse, jevn varmeavledning, og termisk ekspansjon koeffisienten er liten, relativt stabil.


Web: www.jinbeiextruder.com

E-post: sales2@jbd-china.com


Hvis du sjekker Kina pvc stein plast gulv bord produksjonslinje, pris, pris, til salgs, eller PDF, er du velkommen til å kontakte oss, er vi en av de ledende produsenter og leverandører.
Hot Tags: pvc stein plast gulv bord produksjonslinje, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, pdf, pris, pris, til salgs
Beslektede produkter